Wednesday, February 23, 2011

SYOK SENDIRI -.-


Ntahlah wei , aku rase macam orang BODOE je -.- suke kat kau . 
Aku punyelah sayang gyle vavi dekat ko tp ko tu ? hmm 
suda na ckp !
 Aku tatau ape perasaan kau dekat aku .
Ko ikhlas ke suke aku or ko just sekadar na permaekn aku je ?
plss jgn na BUSTED aku lah wei -.-
Aku mcm SYOK SENDIRI !!!
Ariari ckp iloveyou bagai tp serios ke ape yg ko ucapkan tu ?
mcm SWEETALKER lah ko niee ! arghh !
Serios mmg aku jeles tgk ko dgn girl laen .
Ye aku sedar aku sapee bg ko kan .
Ta layak utk ko .
Aku ta GOOD GOOD :)
Bile pikir pasal ko sumpah aku nanges !
between us mmg tade pape relation pon .
KAWAN KAN :)
Aku kekdg rase na jauhkn diri dari ko , tahu ke ?
Aku tanak lama kelamaan aku susa lupekan ko !
yeee mmg aku JATUH CHENTA sama kau !
now aku ade bf and aku akan jaga bf aku je .