Wednesday, February 23, 2011

SYOK SENDIRI -.-


Ntahlah wei , aku rase macam orang BODOE je -.- suke kat kau . 
Aku punyelah sayang gyle vavi dekat ko tp ko tu ? hmm 
suda na ckp !
 Aku tatau ape perasaan kau dekat aku .
Ko ikhlas ke suke aku or ko just sekadar na permaekn aku je ?
plss jgn na BUSTED aku lah wei -.-
Aku mcm SYOK SENDIRI !!!
Ariari ckp iloveyou bagai tp serios ke ape yg ko ucapkan tu ?
mcm SWEETALKER lah ko niee ! arghh !
Serios mmg aku jeles tgk ko dgn girl laen .
Ye aku sedar aku sapee bg ko kan .
Ta layak utk ko .
Aku ta GOOD GOOD :)
Bile pikir pasal ko sumpah aku nanges !
between us mmg tade pape relation pon .
KAWAN KAN :)
Aku kekdg rase na jauhkn diri dari ko , tahu ke ?
Aku tanak lama kelamaan aku susa lupekan ko !
yeee mmg aku JATUH CHENTA sama kau !
now aku ade bf and aku akan jaga bf aku je .

Monday, February 14, 2011

why why why :'(



sumpah aku syg ko ,
tp nape ko lyan aku cmtu doe .
aku tapaham :)
ko ckp aku ta matangg ,
yeah mmg aku ta matangg
na nanges bler ko ckp cmtu , 
tp aku still kuat ah bieee .
takan nanges sbb LAKI :)

ILOVEYOU


17 . 2 . 2011

bie ckp bby SWEETALKER , penipu !
watafak dol !
tatau ape mlsh bieee ,
MABUK KOT :D HAHAHA




rendu na PEGANG TANGAN bie
rendu na KISS bie
rendu na HUG bie
rendu SEMUA :) HAHA




Friday, February 4, 2011

ORANG GYLEWWW :DDDD



petikan dari ym :)





kiteorg memamg perangai mental ckit . HAHA
biasela da lama ta manje manje cmnie lah .
da lama ta dpt kaki . HAHA !
dlu couple skunk da jadi kawan baek .
mmg ta penah meet pon tp tatau asl bole ngam dgn nie BUDAK :)